Skip to main content

O nama

Pro Integris je inženjerska tvrtka koja se bavi uslugom automatizacije elektroenergetskih postrojenja i obnovljivih izvora energije.

Naši kupci i partneri su kompanije i organizacije koje se bave proizvodnjom, prijenosom i distribucijom električne energije.

Od osnivanja tvrtke 2007. godine, surađujemo s dugogodišnjim kupcima te smo osvojili brojne nagrade za uspješnost u poslovanju i doprinos hrvatskom gospodarstvu. Značajne rezultate postigli smo zahvaljujući našem timu vrhunskih inženjera koji su svoje iskustvo gradili sudjelovanjem na brojnim projektima ili vođenjem istih na energetskim postrojenjima diljem svijeta.

Naša misija je kroz vlastiti rad podržati tvrtke i zemlje koje aktivno sudjeluju u izgradnji održive budućnosti te učiniti proizvodnju i potrošnju energije pouzdanom, pristupačnom i održivom.
Od listopada 2023., Pro Integris je dio poslovanja Siemens Energy Global GmbH & Co. KG, Grid Technologies, vodeće tvrtke među zastupnicima u elektroenergetici s kojom dijelimo viziju, ciljeve, ideje i vrijednosti.

Naš fokus u poslovanju obuhvaća:

  • Idejna rješenja i projektiranje elektroenergetskih objekata
  • Izradu tehničkih izračuna i specifikaciju opreme
  • Stručni nadzor
  • Razvoj, projektiranje i implementiranje rješenja sustava automatizacije elektroenergetskih objekata
  • Strategiju migracije na moderne programske aplikacije
  • Izradu izvedbenih projekata i specifikaciju sekundarne opreme, komunikacijske opreme, programskih aplikacija, kabela i ostale opreme
  • Integraciju, konfiguriranje i ispitivanje sustava
  • Edukaciju i radionice s područja automatizacije elektroenergetskih postrojenja

Naše vrijednosti

Kroz svoje poslovanje doprinosimo struci, te partnerima i klijentima pomažemo u izgradnji održivije i zelenije budućnosti u jednoj od tehnološki najizazovnijih djelatnosti - elektroenergetici. Naše poslovanje i tim kontinuirano raste i nadograđuje se bogatim iskustvom temeljenim na znanju i putovanjima s različitih projekata diljem svijeta.

Naš pristup poslu

Timski rad – zajedno smo u rješavanju problema i ostvarivanju poslovnih i tehničko-tehnoloških ciljeva klijenata.

Fleksibilnost – pomažemo u odabiru optimalne usluge i posla koji mogu obaviti naši stručnjaci ili sami klijenti uz našu asistenciju. Zajednički postižemo efektivne rezultate.

Efikasnost – nudimo uslugu prema potrebama i rasporedu klijenta, što efikasniju u što kraćem vremenskom roku.

Dostupnost – naše znanje i iskustvo omogućavaju nam brzu reakciju na svaki zahtjev.

Jednom godišnje organiziramo PI dan (Pro Integris dan) u sklopu kojeg proslavimo još jednu uspješnu zajedničku godinu, organiziramo sportske aktivnosti u prirodi ili adrenalinskim parkovima, kvizove i društve igre.

Politika tvrtke je profesionalnost i stručnost. Njegujemo opuštenu i prijateljsku radnu atmosferu te nam je važno da se na poslu osjećamo ugodno, jer vjerujemo da smo tako produktivniji i efikasniji.

Pridružite se našem timu

Javite nam se putem kontakt forme i pridružite se našem timu profesionalaca!

Ostali proizvodi i usluge