Skip to main content

Izjava o ograničenju odgovornosti

PRO INTEGRIS d.o.o. održavanjem svojih mrežnih stranica želi svojim kupcima i javnosti omogućiti bolji pristup informacijama o svojoj ponudi i aktivnostima. PRO INTEGRIS d.o.o. nastoji pravodobno objavljivati točne informacije, ali ne prihvaća nikakvu pravnu ili drugu odgovornost za informacije na ovim stranicama.

Informacije nisu nužno sveobuhvatne, potpune, točne ili ažurne. U slučaju pojave mogućih grešaka ili netočnih navoda, molimo da nam iznesete primjedbu, kako bismo ih mogli ispraviti.

Stranice su ponekad povezane s vanjskim stranicama nad čijim sadržajem PRO INTEGRIS d.o.o. nema kontrolu i za koje ne preuzima nikakvu odgovornost.

Informacije i sadržaji koji se prenose s vanjskih stranica ne sadržavaju nužno stavove i mišljenja PRO INTEGRIS d.o.o.

Za konkretna pitanja uvijek se treba osobno obratiti u PRO INTEGRIS d.o.o.

PRO INTEGRIS d.o.o. pridržava pravo promijene i ukidanja bilo kojeg sadržaja i komentara na svojim mrežnim stranicama i ne smatra se odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

PRO INTEGRIS d.o.o. ne preuzima odgovornost za eventualne smetnje pri posjećivanju ovih stranica ili poveznica na vanjske stranice.

Ovom se izjavom ne ograničava odgovornost PRO INTEGRIS d.o.o. u slučaju kršenja uvjeta propisanih mjerodavnim zakonima i propisima.

PRO INTEGRIS d.o.o. pridržava pravo izmjene ove izjave o ograničenju odgovornosti bez prethodne obavijesti.

 

U Zagrebu, 18. listopad 2018. godine.

PRO INTEGRIS d.o.o.