‘WWW vaučeri za MSP’

Naziv projekta: Izrada WEB-stranice tvrtke Pro integris

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj koji se provodi u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020

 

Kratki opis projekta

Pro Integris je početkom 2018. godine uveo novi vizualni identitet, a namjera je kroz provedbu projekta naziva Izrada WEB-stranice tvrtke Pro integris, izgraditi novu WEB stranicu s novim grafičkim dizajnom, koja će svojim responsivnim dizajnom biti prilagođena različitim uređajima, uključivati multimedijske sadržaje, podršku GDPR proceduri s višom razinom zaštite.

Razdoblje provedbe projekta

Projekt se provodi 25.2.2019. – 25.7.2019.

Opći cilj projekta

Opći cilj projekta je povećati konkurentnost tvrtke Pro Integris na domaćem i inozemnom tržištu primjenom modernog mrežnog rješenja koje će poboljšati vidljivost proizvoda i usluga koje tvrtka ima u svom poslovnom portfelju.

Svrha projekta

Specifični cilj projekta Izrada WEB-stranice tvrtke Pro integris je unaprjeđenje metode promocije proizvoda primjenom internet tehnologija, te rast prodaje, što je u skladu sa dugoročnom marketinškom strategijom i potencijalima kojima Pro integris raspolaže. Ulaganje je prihvatljivo za ulaganje EU sredstava budući da je projekt u cijelosti usklađen sa važećim EU-direktivama za MSP-ove, “Digitalne agende za EU”, nacionalnim strategijama razvoja poduzetništva. Doprinosi prioritetima poticanja inovacija, prodaje na izvoznim tržištima i novog zapošljavanja.

Očekivani rezultati projekta

  1. financijski iskazani rast prodaje,
  2. povećanje broja klijenata od kojih je dobiven upit za suradnjom,
  3. skraćivanje vremena na uvodnim sastancima jer će se partneri moći bolje pripremiti i fokusirati na teme koje ih zanimaju umjesto prema samoj ponudi Pro integrisa.

 

Ukupna vrijednost projekta iznosi: 68.000,00 HRK

Ukupno prihvatljivi troškovi iznose: 41.000,00 HRK

Iznos bespovratnih sredstava: 28.700,00 HRK

 

Za više informacija o projektu možete kontaktirati na: Antonija Aračić Katičić antonija.katicic@prointegris.hr

Za više informacija o Europskim strukturnim i investicijskim fondovima posjetite www.strukturnifondovi.hr

Za više informacija o Operativnom programu Konkurentnost i kohezija posjetite www.strukturnifondovi.hr/op-konkurentnost-i-kohezija-2014-2020-779