PRO INTEGRIS d.o.o.

Pro Integris je inženjering tvrtka fokusirana na područje automatizacije elektroenergetskih postrojenja. Naši kupci i partneri su tvrtke i organizacije koje se bave proizvodnjom, prijenosom i distribucijom električne energije. Od 2007. godine kada je Pro Integris započeo s radom, ponosni smo na veliki broj uspješno završenih projekata, brojne nagrade i suradnju s dugogodišnjim kupcima.

2009., 2010. i 2016. godine smo dobitnici nagrade ‘Zlatna kuna’ Hrvatske gospodarske komore za najbolju malu tvrtku. Nagrada se dodjeljuje za uspješnost u poslovanju i doprinos hrvatskom gospodarstvu. Primjereno se vrednuje i ukupni poslovni imidž trgovačkih društava, njihov utjecaj na razvoj djelatnosti kojoj pripadaju, te doprinos razvoju hrvatskoga gospodarstva u cjelini.

Osim nagrađenog doprinosa hrvatskom gospodarstvu, Pro Integris brine o okolišu, te zajedno s našim kupcima i partnerima, ulažemo svoje resurse u integraciju modernih tehnologija u elektroenergetsku mrežu.

Spremni smo raditi s vama kada nas trebate. Naše znanje o sustavima vođenja i elektroenergetskim postrojenjima garantira pružanje kvalitetne usluge.

Usluge koje nudimo možete pogledati ovdje.

Certifikati

ISO 9001

ISO 14001

ISO 27001

ISO 45001

Politike sustava

Politika sustava upravljanja kvalitetom i okolišem

Politika sustava upravljanja sigurnosti

Upoznajte Prointegris u videu

Pro Integris d.o.o.

2018.

Opis događaja 1
Može biti slikica u svakoj sekciji

2017.

Događaj 2

Opis događaja 2

2017.

Događaj 3

Opis događaja 3

2016.

Događaj 4

Opis događaja 4

2013.

Događaj 6

Opis događaja 6