Male hidroelektrane

Tijekom godina rada na projektima, od projektiranja do puštanja u pogon sustava u elektroenergetskim objektima, stekli smo veliko iskustvo koje nam je omogućilo realizaciju projekata izgradnje malih hidroelektrana po principu ključ u ruke. Projekte izgradnje malih hidroelektrana u pravilu realiziramo s našim partnerima, uz individualni pristup svakom klijentu. Na taj način klijentima osiguravamo optimalno tehničko rješenje, kvalitetu izvedbe i brzu realizaciju projekta. Neke od projekata koje smo do sada realizirali možete pogledati ovdje.

IEC 61850 software – GridClone

Pro Integris vlasnik je tvrtke GridClone koja je specijalizirana za razvoj aplikacija za analizu, testiranje i simulaciju uređaja i sustava automatizacije baziranih na IEC 61850 normi. Iskustva naših stručnjaka, koja su stekli radeći na različitim projektima diljem svijeta, pomažu nam u razvoju i testiranju aplikacija te na taj način osiguravamo kvalitetu proizvoda i zadovoljstvo kupaca. Od aplikacija nudimo:

  • SimFlex™ IEC 61850 Client Simulator,
  • SimFlex™ IEC 61850 SCL Checker,
  • SimFlex™ IEC 61850 Protocol Analyzer,
  • SimFlex™ IEC 61850 Server Simulator,
  • SimFlex™ IEC 61850 HMI Simulator.

 

Više informacija o GridClone aplikacijama možete naći ovdje.

Smart Metering Unit

U potpuno digitalnim transformatorskim stanicama svi se podaci digitaliziraju na njihovom izvoru što uključuje i mjerenja. Zbog toga koncept potpuno digitalne transformatorske stanice omogućava učinkovitu i jednostavnu razmjenu mjernih podataka kroz procesnu komunikacijsku mrežu, učinkovitije korištenje i pohranjivanje mjernih podataka i povećanje energetske učinkovitosti transformatorske stanice. Merging unit (MU) i PMU uređaji biti će glavni izvori mjernih podataka u potpuno digitalnim transformatorskim stanicama.
Prednost SMU-P2 uređaja je što može pružati sve tipove mjernih podataka unutar digitalne transformatorske stanice i to prema svim relevantnim standardima.